Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

Söğütlüçeşmespor Hakem Kurbanı

 Ligin 12.Haftası İFAspor sahasında 9.Grupta küme düşme maçı olan Söğütlüçeşmespor , Ayazağaspor takımları karşı karşıya geldiler.Karşılaşmayı Serkan Sert,Alim Yılmaz ve Mehmet Polat Volkan hakem triyosu yönetti.
Müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi Söğütlüçeşmespor 3.Dakikada Emrullah’ın attığı golle 1-0 öne geçti.
8.Dakikada misafir takım Ayazağaspor takımında M.li takımın beraberlik gollünü atarken üç kişinin ofsayt da olması dolayısıyla ev sahibi takım Söğütlüçeşmespor uzun süre itiraz ettiyse de sonuç değişmedi ve ilk yarı 1-1 berabere sonuçlandı.




İkinci yarı her iki takımda daha kontrollü oyun sergilerken zaman zaman birbirlerinin kalesinde tehlikeli olmaya başladılar.
44.Dakikada Ayazağaspor takımında Esat Söğütlüçeşmespor ağlarına topu gönderdi karşılamanın yan hakemi Mehmet Polat Volkan ofsayt gerekçesi ile önce bayrağı kaldırdı ancak daha sonra indirdi ve karşılaşmanın orta hakemi Serkan Sert sandıra noktasını göstererek golü verdi.



Ev sahibi takım Söğütlüçeşmespor, ilk goldeki gibi uzun süre itiraz ettiyse de sonuç değişmedi ve karşılaşmada misafir takım Ayazağaspor 2-1 kazanarak üç puanı alan takım oldu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183