Öne Çıkanlar GÜNDEM istanbul Kartal Belediyesi ferhat paşa haberdesiniz

Bu haber kez okundu.

SÖĞÜTLÜÇEŞME HASAN TUNA'YA EMANET

 Söğütlüçeşmespor Kulüp Başkanı Mevlüt Özdek bildiğiniz gibi geçen sezon takımızı çalıştıran ve 1.Amatör lige çıkma başarısında pay sahibi olan Ercan Yardak hoca ile karşılıklı görüşerek önümüzdeki sezon devam etmemeciğimizi söyleyerek yapış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yolarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüzde daha önce forma giymiş ve Genel kaptanlık yapan Hasan Tuna kardeşimizi yönetim kurulu kararı ile futbol takımızın başına getirdik. Genel kaptanlık Kayhan Eren kardeşimizi sürdürecektir.

Başkanı Mevlüt Özdek, Yıllardır futbol camiasının içinde olan bir arkadaşımız, futbolcularla diyalogu iyi, futbolu da iyi biliyor diğer hocalarla bir türlü uyuşamıyoruz nedense uzun soluklu çalışmak istiyoruz hocalarımızla bunu da bir türlü başaramadık. Belki bizde belki de hoca arkadaşlarımızda sıkıntı var. Hedefleri olan bir camiayız onun için bu işi iyi bilen bir arkadaşımız Hasan Tuna hocamızı yönetim olarak böyle bir karar aldık kulübümüze hayırlı olmasını diliyor Hasan hocamıza da yeni görevinde başarılar dilerim dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183