Öne Çıkanlar CHP Türkiye İstanbul Büyükşehir Belediyesi GÜNDEM haberdesiniz

Bu haber kez okundu.

SİYASETİN TÜM RENKLERİ İBRAHİM ERKAL'IN TAZİYESİNDE BULUŞTU

 30 günlük yoğun bakım savaşının ardından hayatını kaybeden ünlü sanatçı İbrahim Erkal son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninin ardından ise birçok siyasetçi, Erkal’ın gönül vererek çalışmalarını yürüttüğü Maltepe’deki Erzurumlular Vakfı’nda taziye için bir araya geldi. Erzurumlular Vakfı Başkanı SuhaDengizek’in taziyeleri kabul ettiği buluşmada, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yanı sıra, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Cumhuriyet Halk Partisi önceki genel başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfü Baydar, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, CHP eski İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen ve Beşiktaş eski Belediye Başkanı İsmail Ünal ve Erkal’ın pek çok seveni katıldı.



“TÜRKİYE İÇİN BÜYÜK KAYIP”
Erzurumlular Vakfı Başkanı Süha Dengizek ile birlikte taziyeleri kabul eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Erkal’ın hem Maltepe, hem de Türkiye için büyük kayıp olduğunu ifade etti. Siyasetin tüm renklerinin Erkal için bir araya geldiğini vurgulayan Kılıç, "Türkiye’nin sanatçısı İbrahim Erkal’ın anısı, bugün Maltepe’de siyasetin tüm renklerini buluşturdu.



İbrahim Erkal hayatı boyunca bu ülkenin birlik ve beraberliğini savunan duyarlı bir sanatçımızdı. Erkal’ın anısına yakışır bir misafirperverlik gösteren Erzurumlular Vakfı Başkanı Süha Dengizek’e ve bizleri yalnız bırakmayarak acımızı paylaşan tüm dostlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183