Öne Çıkanlar Kartal Belediyesi Ekrem İmamoğlu ibb Beylikdüzü Belediyesi Bağcılar Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Sevimli Dostlarımız Serinletiliyor

 Bir süredir mevsim normallerinin çok üzerinde seyreden hava sıcaklığı, insanlar kadar hayvanları da olumsuz etkiliyor.

Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, rehabilitasyon merkezinde kalan sokak hayvanlarının sıcaktan olumsuz etkilenmemesi için hayvanlara serinleme banyosu yaptırıyor. Köpek kulübelerini ve padokların içerisini suyla serinleten ekipler, özellikle hava sıcaklığının yüksek olduğu saatlerde hayvanların suyla daha fazla temas ederek serinlemelerini sağlıyor.

Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, rehabilitasyon merkezinde kalan sokak hayvanları için yaptığı çeşitli çalışmalar dışında, sokakta yaşayan hayvanlarında sıcak havalarda yaşayacakları olumsuzlukların önüne geçebilmek adına ilçe genelindeki beslenme odaklarındaki su kaplarını sürekli dolu tutuyor.

 

Evinizin Önüne Bir Kap Su Bırakın

Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince hayvanlarında insanlar gibi güneşten etkilendiğinin unutulmaması gerektiği belirtilirken “Biz nasıl sıcak havadan olumsuz etkileniyorsak, hayvanlarda aynı şekilde etkileniyor.

Evlerinizin önüne koyacağınız bir kap su ile birçok sevimli dostumuzu kurtarabilirsiniz” denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183