Öne Çıkanlar GÜNDEM Salih Cengiz seçim bürosu Silivri Selimpaşa asrın felaketi

Bu haber kez okundu.

“Severek üretip, tasarlıyoruz”

                Büyükçekmece'de el sanatları semineri düzenlendi Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi, el sanatları eğitmenleri için Celaliye Sanat Merkezi’nde uygulamalı eğitim semineri düzenledi

 

 

Derya Şahin El Sanatları Merkezi hocaları Derya Şahin ve Bedriye Şahin tarafından verilen seminer dört branş üzerine olup iki gün sürdü. 

 

Eğitmenler için verimli bir seminer

 

Kasnakta boncuk işi, mısır kabuğu sanatı, ayna nakışı ve kağıt kıvırma sanatı üzerine düzenlenen eğitim seminerine Büyükçekmece Belediyesi El Sanatları takı tasarım, nakış, ahşap boyama, biçki dikiş, kurdele, mefruşat,  iğne oyası ve kağıt katlama sanatı eğitmenleri katıldı. Seminerler sonunda verilen eğitimlerle kadınlar kıyafetlerini, abiyelerini süsleyebilecekleri gibi dekoratif ev aksesuarları yapabilecek, ev tekstili, yatak örtülerinden salon takımlarına kadar birçok yere nakış aplike edebilecekler.

 

“Severek üretip, tasarlıyoruz”

 

Derya Şahin El Sanatları Merkezi Genel Koordinatörü Derya Şahin seminerin sonunda şunları söyledi; "Derya Şahin El Sanatları Merkezimiz Türkiye genelinde eğitimci arkadaşlarımıza, hobi sever dostlarımıza ve el sanatıyla ilgili kim varsa yıllardır seminerler düzenliyoruz ve seve seve üretiyoruz tasarlıyoruz paylaşıyoruz" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183