Öne Çıkanlar Gökhan Yüksel Engelliler 5 Yıldızlı Tatil Yaptı Trafik ve İlk Yardım Eğitimi Ekrem İmamoğlu vedat bilgin

Bu haber kez okundu.

SES sağlık  çalışanlarının sorunlarını konuştu

 Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu KESK’e bağlı SES (Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası) Sendikal Birlik tarafından düzenlenen ‘Sosyal Demokrat Sağlık Emekçileri Buluşuyor’  eğitim toplantıları Sarıyer Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı Kilyos Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP İstanbul Milletvekili Dr.  Ali Şeker, CHP PM Üyesi Kadir Gökmen Öğüt,CHP PM Üyesi Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan,CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı İsmail Polat, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz,CHP İstanbul İl Sağlık Komisyon Üyesi Prof. Dr. Feyza Erkan söz alarak düşüncelerini paylaşma imkanı buldular.


SAĞLIKTA ŞİDDET KONUŞULDU

İstanbul genelindeki sağlık çalışanları arasında sendikal bilinci arttırmak, grup içi aidiyeti geliştirmek ve güncel sorunlara çözüm üretmek amacıyla  25-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen ‘Sağlıkta Adalet’ konulu iki günlük eğitim programı SES Şişli Şube Sekreteri Dilek Cengiz’in açılış konuşması ile başlarken daha sonra KESK Disiplin Kurulu Üyesi Fatih Adıgüzel tarafından hazırlanan Sinevizyon Gösterisi ve Sendikal Birlk tanıtım konuşması BTS Genel Başkanı Hasan Bektaş tarafından yapıldı. Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan ve Müjgan Kılıç’ın moderatörlüğü yaptığı toplantıda CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, emek ve siyaset mücadelesinin geldiği noktayı anlattığı konuşmasının ardından Prof. Dr. Feyza Erkan ise sağlık sistemindeki adaletsizlik ve sağlıktaki şiddet konulu bir konuşma gerçekleştirdi.


YOĞUN KATILIM

CHP İstanbul Milletvekilleri Engin Altay  ve Didem Engin’in kutlama telgrafı yolladıkları toplantıya CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi ve Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, ,CHP Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı Meltem Yücel Pir, CHP Beyoğlu Kadın Kolları Başkanı Reyhan Meral, CHP Sarıyer Örgüt Üyesi Ayfer Koç ve son genel seçimlerde CHP İstanbul 2.Seçim Bölge Milletvekili adayı Hülya Güntaş’da katılanlar arasında idiler.


Fidan Uğur-Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183