Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi Ediyor SAGEM ITVS ab

Bu haber kez okundu.

Şen’e iki başkanlık daha

 GAZİANTEP’TEN İSTANBUL’A DEVREDİLDİ
Şehir ve yerel yönetimlerin değerlerini, amaçlarını ve çıkarlarını savunmayı hedefleyen UCLG-MEWA Kültür Komitesi toplantısı, 28 Mart 2017 tarihinde 35 katılımcıyla İstanbul’da yapıldı. 

Toplantı sonucunda, kentlerin kültür konusundaki ihtiyaçlarını gözeterek kültürel sorunların küresel anlamda analiz edilmesini, üyeleri arasında proje geliştirmeyi, iletişim ağı kurarak deneyimlerin paylaşılmasını teşvik etmeyi hedefleyen UCLG-MEWA Kültür Komitesi başkanlık görevi, 2013-2016 yılları arasında bu görevi üstenen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. Başkanlığı İBB adına Kültür Daire Başkanı Abdurrahman Şen üstlendi. Şen, başkanlığı devralmasının ardından yaptığı konuşmada, komite çalışmalarının daha güçlü olabilmesi için üye sayısının ve üyeler arasındaki iletişim ve işbirliğinin artırılması gerektiğine olan inancını dile getirdi.



MBB KÜLTÜR SANAT PLATFORMU KURDU

Marmara Belediyeler Birliği (MBB), 9 Şubat 2017 tarihi itibariyle üye belediyelerinin kültür sanat faaliyetlerine ilişkin yöneticilerinden oluşan MBB Kültür Sanat Platformu’nu kurarak platform sayısını sekize yükseltti. Marmara Bölgesi’nden; İstanbul, Bursa, Balıkesir, Sakarya Büyükşehir Belediyeleri, Çanakkale, Bolu belediyeleri ve İstanbul ilçe belediyeleri olmak üzere 21 belediyeden 37 temsilcinin katıldığı platform toplantısında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Abdurrahman Şen, MBB Kültür Sanat Platformu’nun ilk başkanı seçildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183