Öne Çıkanlar Türkiye Next Level Tera FETÖ haberdesiniz Çebi

Bu haber kez okundu.

Şehrin merkezinde yüzme molası!

 Avantajlı konumuyla şehrin merkezinde yer alan Wyndham Grand İstanbul Levent, yaz aylarında İstanbul’da olan misafirlerini şehrin stresinden uzaklaştırarak açık havuz keyfiyle buluşturuyor.

 

Wyndham Grand İstanbul Levent, bünyesindeki Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde bulunan jakuzi, masaj odası ve fitness center gibi ayrıcalıkların yanında gün boyu güneş gören açık havuzuyla da misafirlere ayrı bir keyif sunuyor.

 

İstanbul’un merkezinde keyifli bir hafta sonu…

Şehrin ortasında olmanıza rağmen şehirde stresinden sizi arındıran Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi; havuz keyfini ister arkadaşlarınızla, isterseniz de aileniz ve çocuklarınızla yaşayabilmenize eşlik ediyor. Havuz bölümünde bulunan Pool Bar’dan da soğuk içecekleri sizinle buluşturan Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, atıştırmalıklarıyla da büyük beğeni topluyor.

 

Büyüleyici İstanbul manzarası eşliğinde yüzmenin daha da keyifli bir hal aldığı bu fırsatı kaçırmamak ve diğer ayrıcalıklardan haberdar olmak için  www.wyndhamgrandlevent.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

 

Ayrıntılı Bilgi ve İletişim İçin;

Derya Akçora
Marka Yönetmeni

Adres: Lamartin cad. 9/2 Taksim/İST.
Tel: 0212 255 00 12

Skype: derya.brandworks

Gsm: 0534 030 27 73
www.brandworks.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183