Öne Çıkanlar 23 Ekim fındık fiyatları! ibb 18 mart pişman olacaksınız PKK

Bu haber kez okundu.

Şehit Erkan Pala'nın ismi parkta yaşatılacak

 Başkan Remzi Aydın, “Burayı ziyaret edenler Erkan Pala'nın fedakarlığını hissetsin, onun yaptığı kahramanlık dilden dile dolaşsın istiyoruz. Yeni Erkan Palalar yetişsin istiyoruz. Belki bu anlamda katkımız olur diye şehidimizin ismini verdik.” dedi.

Eyüp Nişanca mahallesinde revizesi tamamlanan Şehit Erkan Pala Parkı'nın açılış törenine şeref konuğu olarak gelen Erkan Pala'nın ailesi ve oğlu Harun Pala'nın yanı sıra, 15 Temmuz Gazisi Mehmet Ünal, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Eyüp İlçe Jandarma Karakol Komutanı Sadık Tatar, Eyüp İlçe AK Parti Başkanı Süleyman Aykaç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BÖYLE BİR ONURU BİZE VERDİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Şehit Erkan Pala'nın 15 Temmuz gecesi mesajlaşma konuşmalarının okunmasının ardından bir konuşma yapan Şehit Erkan Pala'nın oğlu Harun Pala: ''Böyle bir onuru bize verdiğiniz için çok teşekkürler. Babamdan bahsetmek isterim ama zaten mesajlaşma konuşmaları onu biraz olsun sizlere tanıtmıştır. Ben ama genelde bunun tam tersini düşündüm. Eğer babam o gün dışarı çıkmasaydı nasıl olur du ? Bu darbe önlenemeseydi nasıl olur du? Babamın ismi nasıl yaşardı? Ben en çok bunu düşündüm. O yüzden bu onur hepimizin. Sadece Erkan Pala'nın değil. 4 yıldır yaşadığımız bu Nişanca mahallesinin tüm üyelerine aittir. Çünkü buradaki insanlar tankın karşısına çıkmasaydı bu darbe başarılı olsaydı, ben babamın isminin nasıl anılacağını yada nerelere yazılacağını tahmin bile etmek istemiyorum. O yüzden hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Özellikle sayın belediye başkanım ve kaymakamım bizi hiç yalnız bırakmadılar. Her gün yanımıza geldiler halimizi hatırımızı sordular. Allah onlardan razı olsun. Çok teşekkür ediyoruz böyle bir onuru bize bahşettiğiniz için.'' dedi.

YENİ ERKAN PALALAR YETİŞSİN İSTİYORUZ”

Açılışta bir konuşma yapan Başkan Remzi Aydın, "Hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum ve hoş geldiniz diyorum. Burada mevcut bir parkı revize ettik. Bir takım yenilemeler yaptık. Ama bunlar çok önemli değil bir şekilde bunlar yatırım olarak yapılıyor ve yapılmaya devam edecek. Burada asıl vurgulanması gereken şey Şehit Erkan abimizin isminin her daim hatırlanması ve onun bütün milletimiz tarafından örnek alınmaya devam edilmesidir. Şehitlerimizi her anlamda, her fırsatta hatırlamak bizim borcumuzdur. Erkan abimiz yaşamıyla çevresine örnek olan bir insandı ama ölümü ile de örnek olmaya devam etti. Burayı ziyaret edenler Erkan Pala'nın fedakarlığını hissetsin, onun yaptığı kahramanlık dilden dile dolaşsın istiyoruz. Yeni Erkan Pala'lar yetişsin istiyoruz. Belki bu anlamda katkımız olur diye şehidimizin ismini verdik.” dedi.

Konuşmaların ardından Şehit Erkan Pala Parkı'nın açılış kurdelesi dualarla beraber kesildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183