Öne Çıkanlar Türkiye haberdesiniz Next Level Tera esenyurt belediyesi FETÖ

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe’de yangından mal kaçırılıyor

İstanbul Sancaktepe’de kaçak teras kat yoğunluğu başladı. Yerel seçimlerin yaklaşmasını fırsat bilen bazı bina sahipleri teras katların üzerini kapatarak kaçak kat çıkıyorlar. Bu durum seçime kısa süre kalması nedeniyle biraz ‘yangından mal kaçırma’ gibi yorumlandı.

Marmara depremin olasılığının gündemini koruduğu şu dönemde Sancaktepe Belediyesi’nin her mahallesinde kaçak teras katlar bitmeye başladı. Sancaktepe Belediyesi’nin bir anda bitmeye sayıları çoğalan kaçak teras katlar ile ilgili hiç bir şey yapmaması ise yerel seçimler için bir antipati kazanmak istememesi olarak yorumlandı.

Son günlerde Sancaktepe Sefa mahallesi ve diğer mahallerde kaçak teras katlar ile ilgili görüşlerini dile getiren vatandaşlar “Bu tip çalışmalar nedense hep yerel seçimlere çok az bir süre kala yapılıyor ve maalesef belediyeler de iki  oy daha fazla alma uğruna bu usulsüzlüğe göz yumuyor. Oysa ki ülkemizde deprem gerçeği var bu atılan kaçak katlar mevcut yapıya ağırlık vererek olası depremde çökme tehlikesini artırarak bir faciaya adeta davetiye çıkarıyor” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183