Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye FETÖ Next Level Tera esenyurt belediyesi

Bu haber kez okundu.

‘SANAT ENERJİDİR’ ADLI KARMA RESİM SERGİSİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU

 Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda gerçekleşen resim sergisine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, birim müdürleri ve çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı. Toplamda 20 sanatçının resimlerinin sanatseverle buluştuğu serginden elde gelir; Türkiye Harp Malülleri ve Gazileri, Şehitleri ve Şehit Aileleri, Dul ve Yetimleri Derneği Anadolu Yakası Pendik Şubesi’ne bağışlanacak.


“HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ”

Sergi açılışında konuşan Başkan Yardımcısı Yüksel, “Şehitler ve gaziler, yaralanınca veya ölünce değil, unutulunca üzülürler. Bizler her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün sanatçı dostlarımızın sosyal sorumluluk projesine katkıda bulunmak bizi hem onurlandırıyor hem de mutlu ediyor.



Bunların devamının gelmesi için bizler her zaman yanınızdayız. Serginin düzenlenmesinde emeği olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Açılışın devamında Başkan Yüksel sanatçılara plaket takdim etti.

16 Şubat’a kadar açık olacak ‘Sanat Enerjidir’ adlı karma resim sergisi, Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda ziyaretçilerini bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183