Öne Çıkanlar ak parti Kartal Belediyesi hastaneler deprem tehdidi altında küçük çobanlar reklam panosu

Bu haber kez okundu.

RUEN BELEDİYE BAŞKANINDAN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET

 Ziyarette, Ruen Belediye Başkanı İsmail Osman’ın yanı sıraRuen Belediyesi Meclis Başkanı Eşref Eşref, Özel Kalem Müdürü Ramadan Halil ve Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Vasfiye Yılmaz hazır bulundu.

 

Ruen Belediye Başkanı İsmail Osman’dan Başkan Altınok Öz’e Teşekkür

 

Ruen Belediye Başkanı İsmail Osman, Başkan Altınok Öz’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, Kartal Belediyesi’nin Bulgaristan’da yaşayan Türklere desteğinden çok memnun olduğunu söyledi. Ruen Belediye Başkanı İsmail Osman, Kartal Belediyesi’nin Bulgaristan Türklerine yaklaşımının, diğer belediyelere de örnek olması gerektiğini vurgulayarak, Kartal Belediyesi ile Ruen Belediyesi arasındaki dayanışmanın sürmesi gerektiğinin altını çizdi.

 

“Kartal Belediyesi’nin Balkan Türkleriyle Dayanışması Sürecek”

 

Başkan Altınok Öz ise ziyaretten dolayı yaşadığı memnuniyeti ifade ederek, Kartal Belediyesi’nin sadece ilçe sorunlarıyla uğraşan bir belediyeolmadığını belirtti. Balkanlarda yaşayan Türklerle sadece kültür ve sosyal alanda değil, her alanda dayanışma içinde olduklarını kaydeden Başkan Altınok Öz, Kartal Belediyesi’nin Balkan Türkleriyle dayanışmasının süreceğinin altını çizdi. Ziyaretin sonunda, Ruen Belediye Başkanı İsmail Osman ve beraberindekiler Başkan Altınok Öz’e teşekkür plaketi takdim ederek fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183