Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız 23 Ekim fındık fiyatları! pişman olacaksınız ibb

Bu haber kez okundu.

Rezerv alanların korunması ve sosyal adalet sözü verildi

Şişli’deki bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısına CHP Genel Baskan Yardimcisi Gökhan Zeybek, CHP Parti Meclisi Üyeleri Bedirhan Berk Doğru, Ozan Işık, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Ayça Akpek Şenay, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi İsmail Emre Telci, CHP Şişli İlçe Başkanı Tamer Özcanlı, CHP Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kara, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Beşiktaş Belediye Başkanı ve Adayı Rıza Akpolat, CHP Fatih Belediye Başkan Adayı Mahir Polat, CHP Kadıköy Belediye Başkan Adayı Mesut Kösedağ, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mustafa Kul, Sanatçı Haldun Dormen, CHP Şişli Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda davetli katıldı.

Şişli’nin geleceğini planlamak için kolları sıvayan Şahan, vizyon projelerini “Dayanıklı”, “Yaşanabilir”, “Yeşil”, “Eşitlikçi, Dayanışmacı ve Güçlü”, “Yenilikçi ve Yaratıcı”, “Demokratik ve Şeffaf”  olmak üzere 6 ana maddede topladı.

Toplantıda konuşan Şahan, kişisel olarak en büyük gururunun Ekrem İmamoğlu liderliğinde 16 milyon için yaptıkları olduğunu; İstanbul Planlama Ajansı (İPA) Başkanlığını İstanbullulara kazandırmak olduğunu söyledi.

Bir şehir plancısı olarak 2050 İstanbul Vizyon Planı’nın oluşturulması ve hayata geçirilmesinde öncü rol aldığı için duyduğu gururu aktaran Şahan, “Şimdi dönüp baktığımda, gururla sayacaklarımın çok olduğu bir 5 yılı geride bıraktığımızı görüyorum. Bunun sadece bir başlangıç olduğunu, bir kez daha hep birlikte göstereceğimize inanıyorum. Hayatım boyunca sosyal adaletin, kent hukukunun bir savunucusu olmaya çalıştım. Kentin ve kentlinin hakkını savunduğu için dört duvar arasına mahkum edilen, Çok kıymetli dostum, yoldaşım Tayfun Kahraman başta olmak üzere, birçok meslektaşımla tek bir şey için mücadele ettik.” dedi.

“100 BİN KİŞİNİN DOĞRUDAN YAŞAMINA ETKİ EDECEĞİZ”

İlçe için gelecek hayali olduğunu ifade eden Şahan, “Şişli rezerv alan yasasıyla daha fazla betona hapsolmayacak. Onlar Şişli’ye bakarken rant görebilir, biz vatan toprağı görüyoruz. Bu vatanı nasıl koruyorsak, bu ilçeyi de ranta karşı öyle korumak için canla, başla çalışacağız. Engelleyenler olacak, son 5 yıldır İstanbul için hazırlanan onca projeyi engelledikleri gibi. Türkiye’nin ilk 100 şirketinden 26’sına ev sahipliği yapan ve ülke ekonomisinin kalbi Şişli’yi sosyal adaletin, dayanışmanın, yeni nesil belediyeciliğin de kalbi yapacağız. 1500’den fazla aktörle ‘Ortak Akıl Toplantı’larını organize ettik. Bu kentin sorunlarını bilimin ışığında analiz edip, çözümler geliştirdik. Şişli Vizyon Planımızla gelecek 5 yıl için, tam, 147 proje hazırladık. Tüm projeleri 6 ana tema altında birleştirdik.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183