Öne Çıkanlar 15 Temmuz Meydanı Dikey Bahçeyle Yeşilleniyor karlıktepe spor parkı Ehliyette yeni dönem! Yassine Baddiavi Milyon Liralık Yatırımda Sona Gelindi

Bu haber kez okundu.

RAMAZANI DOLU DOLU YAŞATTILAR
  

Birbirinden farklı, eğlenceli etkinlikleriyle adından sıkça söz ettiren ArmoniPark Outlet Center, ziyaretçilerine bu yıl da doya doya bir Ramazan coşkusu yaşattı. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Fatih Çıtlak hem faydalı bilgiler verdi hem de ziyaretçilerin sorularını yanıtladı.

Söyleşilerin yanı sıra her Cuma ve Cumartesi günleri iftar öncesi ve sonrasında Tasavvuf Musikisi, Semazen Gösterileri ,Geleneksel Gölge ve Orta Oyunları, Kostüm Karakterler ile lezzetli ikramlar ve daha bir çok etkinlikleriyle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşattı. ArmoniPark minik ziyaretçilerini de unutmayarak; kaşık kukla, bayram kartı ve Karagöz Hacivat yapım atölyeleri ile eğlenceli bir iftar geçirmelerini sağladı.

 

 


 


















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183