Öne Çıkanlar Türkiye haberdesiniz esenyurt belediyesi FETÖ Next Level Tera

Bu haber kez okundu.

PORTATİF HAVUZLARDA YAZ EĞLENCESİ

  Küçükçekmece Belediyesi, 11 okul bahçesine yerleştirilen portatif havuzlarda ücretsiz yüzme kursları düzenlemeye başladı.



Halide Edip Adıvar Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Yaz aylarında özellikle tatil imkanı bulamayan çocuklarımızın tatilini güzelleştirmek istedik” diye konuştu.

6-14 yaş arası çocukların yararlanacağı yüzme kursları için 11 okulun bahçesine portatif havuzlar kuruldu. Havuzlara kayıt olan binlerce çocuk, ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitime katılarak yüzme öğrenmenin keyfini yaşamaya başladı.

Deneyimli eğitmenler eşliğinde haftanın altı günü verilen eğitimlerde her bir çocuk hijyenik ortamlarda haftada 2 gün, günde 1’er saat temel yüzme eğitimi alıyor. Okul bahçelerinde soyunma kabinleri ve duş imkanı da mevcut.

 

SOSYALLEŞME İMKANI BULUYORLAR

 

Portatif havuzları, özellikle tatil yapamayan çocuklar için hayata geçirdiklerini ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Havuzlarda öncelikle hijyene büyük önem veriyoruz. Çocuklar, her gün tahlilleri yapılan havuzları güvenle kullanabiliyor.  Çocuklarımızın eğlenirken, öğrenmesini de istiyoruz. Burada aynı zamanda kaynaşma imkanı buluyorlar ve sokağın tehlikelerinden korunuyorlar. Bu anlamda biz mutluyuz, aileler mutlu, çocuklarımız zaten mutlu. Tüm çocuklarımızı portatif havuzlarımıza davet ediyorum” diye konuştu.

 

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

 

Ağustos ayının sonuna dek açık kalacak portatif havuzlara kayıt yaptırarak ücretsiz yüzme eğitimi fırsatından yararlanmak isteyen miniklerin, okul bahçelerinde kurulan kayıt masalarına, ebeveynleri eşliğinde nüfus cüzdan fotokopileri ve bir adet fotoğraf ile başvurmaları gerekiyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183