Öne Çıkanlar CHP Türkiye İstanbul Büyükşehir Belediyesi GÜNDEM haberdesiniz

Bu haber kez okundu.

Okur yeniden başkan

 Haftasonu Küçükçekmece Şehit Fethi Sekin Öğretmen evinde gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurulu Yönetim kurulu Faaliyet raporlarının okunması ile başladı. Kulübün 2017-2018 yılı sportif ve sosyal faaliyetleri anlatıldı. Rapor oylara sunuldu. Oybirliği ile kabul edildi. Yıllık bilanço okundu.2017-2018 yılları arası gelir-gider raporu detaylı olarak genel kurula sunuldu. Oylama yapıldı. Oybirliği ile kabul edildi.


TEK LİSTELİ SEÇİM

Raporların okunmasının ardından yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek listelerin seçimine geçildi. Seçime mevcut başkan Hüseyin Okur’un tek listesiyle girildi. Gerçekşleşen seçimde mevcut başkan Hüseyin Okur delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.


‘İYİ İŞLER YAPACAĞIZ’

Delegelerin yeniden güvenoyunu alarak seçilen Hüseyin Okur teşekkür konuşmasında, “Bölgemizde gençlerimiz büyük tehlike altında. Uyuşturucu tehlikesi var. Gençlerimizi bu kötü alışkanlıklardan korumak için Küçükçekmece Basketbol Gençlik ve Spor kulübümüz büyük önem taşımaktadır. Kulübümüze kalıcı bir şeyler kazandırmak istiyoruz. Bu dönemde çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum” dedi

Kent Yaşam

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183