Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ediyor SAGEM

Bu haber kez okundu.

‘Okulcu Hasan’ boş durmuyor

Milli eğitime kazandırdığı 30’a yakın okul ve eğitime katkıları nedeniyle “Okulcu Hasan” olarak tanınan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sömestr tatilinde de boş durmuyor.

EKSİKLER YERİNDE TESPİT EDİLDİ

Yarıyıl tatili öncesinde teknik ekibiyle birlikte Büyükçekmece genelindeki okulları tek tek gezen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, okul idarecileriyle toplantılar yapıp okulların eksikliklerini ve ihtiyaçlarını belirlemişti. Tatilin başlamasıyla birlikte okullarda çalışma başlatan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan boya, badana ve tadilat çalışmalarını yürütürken, diğer yandan da bazı okullarda çok amaçlı salon ve spor salonu inşaatına başladı.
Çalışmalar kapsamında Tepekent Bahadır Demir İlköğretim Okulu’na çok amaçlı kullanılabilecek 200 kişilik bir konferans salonu inşa edilirken, Mimarsinan’da Batıköy Memurdan Armağan Ortaokulu’nun spor salonu yıkılarak yerine yenisinin yapılmasına başlandı. Tepecik Hürriyet Mahallesi Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’na anasınıfı öğrencileri için de tuvalet yapılıyor. Yapımına Büyükçekmece Belediyesi’nce başlanan Kumburgaz’daki okul inşaatı da tüm hızıyla devam ediyor.

‘EĞİTİM, OLMAZSA OLMAZIMIZ’

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Benim ve ekibimin her zaman için önceliği eğitim konusu olmuştur. Bir milletin kalkınması ve geleceğini sağlam temellere oturtması için eğitim olmazsa olmazımızdır. Biz de bu bilinçle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi ortamda eğitim alabilmeleri için bir yandan okullarımızın eksikliklerini giderirken diğer yandan da Türk milli eğitimine yeni okullar kazandırmaya çalışıyoruz” dedi.

Senay BADUR-Kent Yaşam


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183