Öne Çıkanlar kent yaşam gazetesi Şebi Arus silahlı saldırı AK Parti Büyükçekmece Belediyesi aday adayı istanbul

Bu haber kez okundu.

Öğrencilerin Tatil Keyfi

 GÜNGÖREN- Yaz döneminde de Güngörenli çocuklara kapılarını açan ve düzenlediği etkinliklerle çocukların verimli şekilde yaz tatilini değerlendirmelerine olanak sunan Güngören Belediyesi Bilgi Evleri,öğrencileri bu kez yaz kampında bir araya getirdi. Bu yıl ilk kez düzenlen ve Güngören Belediyesi Bilgi Evlerine kayıtlı 11-14 yaş aralığındaki çocukların katıldığı  “SummerCampTurkey’ adlı İngilizce kamp programında, çocuklar doğa, deniz ve yeşilin iç içe olduğu kamp alanında birçok kültürel, sosyal ve sportif aktivitelerde İngilizce konuşma fırsatı yakaladılar.

KEYİF DOLU TATİL

2-22 Temmuz tarihleri arasında birer hafta olmak üzere 3 grup olarak gerçekleştirilen kamp için sabah saatlerinde Güngören Bilgi Evlerinde toplanan öğrencilerimiz kendilerini bekleyen servis araçlarına binerek Şile İncekum’a gitmek üzere yola çıktılar. İncekuma’a vardıklarında müthiş bir doğayla karşılaşan ve kamp süresince otağlarda kalan olan çocuklar, kamp yaşamını öğrenirken keyif dolu bir yaz tatili geçirdiler.

​​​​​​​

EN EĞLENCELİ KAMP

Kamp programı boyunca İngilizce konuşan eğitmenlerin gözetiminde İngilizce konuşma ve pratik yapma fırsatını yakalayan öğrenciler ayrıcailk yardım, takı tasarım, ebru, ahşap boyama gibi atölye çalışmalarına katıldılar. Ağaçlar üzerine kurulan macera parkurunda heyecan dolu anlar yaşayan öğrenciler, karaoke, langırt, canlıXOX oyunu, okçuluk çalışmaları, yüzme, futbol, sumo güreşi gibi etkinliklerle de zamanlarını dolu dolu geçirip eğlenceli bir kamp hayatı yaşadılar. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183