Öne Çıkanlar Stuttgart Ares Mehmet Deniz vedat bilgin Engelliler 5 Yıldızlı Tatil Yaptı 3G

Bu haber kez okundu.

Motokros parkurunda evlendiler

 Türkiye Motokros Şampiyonası'nda 2017 sezonunun 4. ayak mücadelesi, Çatalca'nın Nakkaş Mahallesi’nde yapıldı.

Nakkaştepe Spor Toto Motokros Parkuru'nda düzenlenen ve iki gün süren yarışlara 100'ün üzerinde sporcu katıldı.

Yeditepe Motor Sporları Kulübü tarafından Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Çatalca Belediyesi işbirliğinde yapılan Türkiye Şampiyonası kapsamında, MX1, MX2, MX2 Junior, MX, 85cc, 65cc, 50cc ve Veteran olmak üzere 8 kategoride yarışlar yapıldı. Şampiyona yüksekliği metreleri bulan atlayışlara imkân tanıyan etaplarıyla motokrosçulara heyecanlı anlar yaşattı.

Motor sevdalılarının nikâhını Başkan Kara kıydı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın yarışlara start verdiği Türkiye Motokros Şampiyonası ilklere de sahne oldu. Motokros sevdalısı Beyza Demir ile Görkem Yapacık’ın parkurda gerçekleşen nikâhını Belediye Başkanı Cem Kara kıydı. Türkiye’de bir ilk olan motorcu gençlerin nikâh töreni motor severler ve motokros yarışmacılarının yoğun tezahüratları eşliğinde gerçekleşti.

Yeditepe Motorsporları Başkanı Zeki Başaran’ında şahit olarak yer aldığı nikahı bir ömür mutluluk temennisiyle kıyan Başkan Cem Kara, evlilik cüzdanını geline teslim etti.

Nikahın ardından çiçeği burnunda gelin ve damadın, motorlarıyla parkurda dolaşmaları renkli görüntülere sahne oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183