Öne Çıkanlar Türkiye haberdesiniz esenyurt belediyesi FETÖ Next Level Tera

Bu haber kez okundu.

Mimar adayı üniversiteliler kolları sıvadı

 50 kişiden oluşan öğrenci grubu yaptıkları incelemelerden sonra okulun eksiklerini belirledi. Mevcut kantini daha modern hale getirmeyi amaçlayan üniversiteliler, İngilizce dersi için tasarım sınıf ve oyun parkuru yapmak için çalışmalara başladı.

 

“OYUNCAKLARI ÇOCUKLAR KEŞFEDECEK”

 

Sarıyer Belediyesi’nin desteğiyle yürüttükleri çalışmalarıyla ilgili bilgi veren İç Mimarlık Bölüm Başkanı Ahmet Sezgin, “Okulda üç ayrı çalışma yapıyoruz. Öğrencilerimiz İngilizce dersleri için özel bir sınıf tasarladı ve uyguluyorlar.  İlkokul öğrencileri okul kantininde sadece yemek zamanında değil, sosyalleşmek adına istedikleri zaman oturabilsinler diye özel tasarımlı bir alan yapıyoruz. Okul bahçesinde ise oyun parkuru kuruyoruz. Salıncak, kaydırak gibi alışılmışın dışında bir oyun alanı yaratmak istedik. Tasarladığımız çok fonksiyonlu oyuncakları çocuklar keşfedecek” dedi.

 

“ÇOCUKLARI SEVİNDİRMEK MÜTHİŞ BİR HİS”

 

Mimar adayı öğrencilerden Nisan İpek Akkuzu ise, çocuklar için yaptıkları çalışmalardan büyük keyif aldığını ifade ederek, “İlk defa böyle bir proje içinde yer aldık. Burada iyileştirme çalışması yapıyoruz, tasarım yaptık ve uyguluyoruz. Çocukları sevindirmek müthiş bir his. Hocalarımızın ve Sarıyer Belediyesi’nin de yardımı çok büyük” dedi.

 

Öte yandan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de, kendi evinin bulunduğu Rumelihisarı Mahallesi’ndeki Türkan Şoray İlkokulu ve Ortaokulu’nda gerçekleştirilen açılış ve mezuniyet törenleri ile sosyal etkinliklere katılarak, okulun eğitim-öğretim seviyesinin yükselmesi için destek veriyor.

 

Tuncay Dağlı-Kent Yaşam 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183