Öne Çıkanlar 23 Ekim fındık fiyatları! 18 mart ibb Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız pişman olacaksınız

Bu haber kez okundu.

MHP Bakırköy İlçe Başkanı Ahmet Altun’dan örnek davranış!

 MHP Bakırköy İlçe Başkanı Ahmet Altun, ayrıca İncirli Caddesi üzerinde bulunan ilçe binasında ihtiyacı olan öğrencilere hediye etmek üzere, kırtasiye malzemeleriyle dolu bir oda hazırlattı.  “Bizler ilçe halkı olarak öncelikle ortak değerlerimiz için bir araya gelmeliyiz. İnsani değerlerimiz noktasında ortak sorunlarımıza çözüm üretmek biz siyasi temsilcilerin asli görevidir” dedi.




“Çocuklarımız bizim en değerli varlığımızdır” diyerek düşüncelerini anlatanAltun, “Öncelikle onların mağduriyetlerine ortak çözümler bulmalıyız ki, ülkemizi gelecekte mağduriyetten koruyacak güçlü bireyler yetişsin. Mesele burada birkaç tekerlekli sandalye ya da  kırtasiye malzemesi dağıtmak değil, kamuoyunun bu konulara da dikkatini çekmek ve duyarlılığını oluşturmak”ifadelerini kullandı.
AhmetAltun, tekerlekli çocuk sandalyesi yada okul malzemesi ihtiyacı olanların mahalle muhtarlıklarına veya İncirli Caddesi üzerinde bulunan MHP İlçe Binası’na başvurmalarını istedi.

Selvi Sarıtaç-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183