Öne Çıkanlar Mehmet Deniz kent yaşam gazetesi Stuttgart Ares vedat bilgin Engelliler 5 Yıldızlı Tatil Yaptı

Bu haber kez okundu.

Mehmet Ersoy’un bağcılar ziyareti

  

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Bağcılar Belediyesi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği söyleşi programına konuk oldu. Osmanlı Konağı’nda gerçekleştirilen ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın da katıldığı programda Ersoy, gençlere öğüt ve tavsiyeler de bulundu.


 Osmanlığı Konağı’nda gerçekleştirilen söyleşiye İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve farklı okullardan çok sayıda öğrenci katıldı.

“Gençler kafalarına takılan bütün soruları Bakan Yardımcısı Ersoy’a yöneltti”

Samimi bir ortamda geçen söyleşi de Mehmet Ersoy, kendisini dinleyen gençlere öğüt ve tavsiyelerde bulundu. Ersoy, eğitim sürecinde ve sonrasında karşılaşabilecekleri durumlar hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Gençler de siyasetten ekonomiye kadar kafalarına takılan bütün soruları Bakan Yardımcısı Ersoy’a yöneltti. Ersoy da verdiği cevaplarla tecrübe ve bilgilerini paylaştı.



“Bu tip programlar gençlerimizin ufkunu açıyor ve onlara güç katıyor”

Bağcılar Belediyesi olarak gençlere büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Lokman Çağırıcı, “Gençlere yatırım geleceğe yatırımdır. O yüzden biz de gençlerimizin kıymetini biliyor onlar için elimizden geleni en iyi şekilde yapıyoruz. Gençlerimizi sportif, sanatsal, kültürel başta olmak üzere her alanda destekliyor yatırımlarımızı bu yönde her geçen dönem artırıyoruz.  Bu tür söyleşi programlarıgençlerimizin ufkunu açıyor ve onlara güç katıyor. Programımıza katılarak gençleri aydınlatan değerli misafirimiz İçişleri Bakan Yardımcısı sayın Mehmet Ersoy’a teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183