Öne Çıkanlar Türkiye Next Level Tera FETÖ haberdesiniz Çebi

Bu haber kez okundu.

Maltepe’de meclis toplantıları başladı

 Başkan Kılıç, Marmara Belediyeler Birliği tarafından 7’ncisi düzenlenen  “Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri”nde,  Yerel Kalkınma ve İşbirliği” kategorisinde “Girişimcilik Mutfağı” projesinin, ödüle layık görüldüğünü söyledi. Kılıç, Maltepe Kadın Girişimcilik Mutfağı’nın yüzlerce kadına istihdam kapısı açtığını belirterek, bu ödülü Marmara Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın da katıldığı ödül töreniyle aldıklarını kaydetti.



DENETİMLER ARTTIRILDI

Kasım ayında bin 558 işletmede sağlık denetimlerinin yapıldığını ifade eden Başkan Kılıç, yaklaşan yılbaşı öncesinde gıda satan işyerlerine ve seyyar satıcılara yönelik denetimlerin devam edeceğini belirtti. Gündemde yer alan maddelerin ilgili komisyonlara görüşülmek üzere havale edilmesinin ardından, toplantı sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183