Öne Çıkanlar haberdesiniz haberler Son dakika Tevfik Şahin 100 elektrikli metrobüs

Bu haber kez okundu.

KÜLTÜR GEZİLERİ SÜRÜYOR

  Müzenin tüm bölümleri gezildi
 


İlk önce Haliç kıyısına döşenen dar hat demiryolu üzerinde işleyen nostaljik bir tren ile Haliç'ten Sütlüce'ye kısa bir gezi yapan öğrenciler, daha sonra 1944 yılında üretilen, 2. Dünya Savaşı ve Kıbrıs Barış Harekatına katılan Uluçalireis Denizaltısı’nı rehber eşliğinde gezdi. Müzede yer alan Atatürk Bölümü, karayolu ulaşımı, demiryolu ulaşımı, denizcilik, havacılık, yaşayan geçmiş, makineler, bilimsel aletler, iletişim, modeller ve oyuncak koleksiyonları ayrı ayrı gezildi.
 
Trafik ve astronomi eğitimi
 


Ulaşımla ilgili koleksiyonlar gezildikten sonra mayıs ayının ilk haftasında kutlanan Trafik Haftası’yla ilgili paylaşımlarda bulunularak, trafik işaretleri ve kuralları ile bir de bilgilendirme yapıldı. Gezide son olarak, astronomi atölyesine katılan öğrenciler, burada yıldızların, galaksilerin, diğer tüm gök cisimlerinin ve içinde bulunduğumuz Güneş Sistemi'nin evrendeki oluşum süreci ile ilgili eğitim alıp çeşitli videolar izlediler.
Geziye, Büyükçekmece Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Psikolog Meral Kocaoğlu ve Psikolog Ezgi Taşdemir de öğrencilere eşlik etti.
            

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183