Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi Ediyor SAGEM ITVS ab

Bu haber kez okundu.

KÜÇÜKÇEKMECELİLER YAZ SPOR ŞENLİKLERİNDE BULUŞUYOR

 Kartaltepe Mahallesi Kaya Sebati Tuncay İlkokulu bahçesinde düzenlenen şenlik, renkli görüntülere sahne oldu.

 

 Küçükçekmecelilerin  yoğun ilgisiyle gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar ve yetişkinler 2 gün boyunca, penaltı atışı şişme oyun grubu, gladyatör şişme oyun grubu, canlı langırt, şişme kaydırak, kuleli zıpzıp, mini golf, bowling, voleybol şişme oyun grubu, masa tenisi,survivor parkuru, ayak bilardosu aktivitelerinde eğlenerek, keyifli zaman geçirdi.

 



 

“TÜM VATANDAŞLARIMIZ SPOR YAPSIN İSTİYORUZ”

 

 Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmecelileri spor aktivitelerine yönlendirmek için Yaz Spor Şenlikleri’ni düzenlediklerini ifade ettiği konuşmasında, “Sitelerde ve mahallelerdeki okul bahçelerinde düzenlediğimiz şenlikler ile tüm vatandaşlarımıza spor yapma imkanı sağlıyoruz. Spor yapılarak geçirilmiş bir gün kazanılmış yarındır. Katılım sağlayan tüm Küçükçekmecelilere teşekkür ederim” dedi.

 




  “SPORA OLAN İLGİMİZ ARTIYOR”

 

Spor etkinliklerinde çok  eğlendiğini ifade eden Ömer Talha Polatlı, “ Etkinliği çok beğendim, Belediye Başkanımız Temel Karadeniz’e çok teşekkür ederim. Bizim işimizi kolaylaştırıyor ve spora daha fazla ilgi kazanıyoruz. En çok futbolu  seviyorum. Sporu hayatta kendime bir başlangıç olarak görüyorum ” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183