Öne Çıkanlar kent yaşam gazetesi Mehmet Deniz Stuttgart Ares vedat bilgin Engelliler 5 Yıldızlı Tatil Yaptı

Bu haber kez okundu.

Küçükçekmece’de Zafer Bayramı futbol turnuvası başladı

 Turnuvanın açılışını Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, yönetim kurulu üyeleri, ilçe kulüp Başkanları birlikte gerçekleştirdi. Küçükçekmece Halkalı Etap Stadında iki hafta sürecek olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol turnuvası müsabakalarında Türkiye Futbol Federasyonu da oynadığı kulüp adına 2017-2018 Futbol sezonu lisansı çıkmış 2002-2003 ve 2004 Doğumlu futbolcular oynayacak.




Küçükçekmece Halkalı Etap Stadında Yeşilova Esnafspor, Halkalı Çamlık Altıspor arasında oynan açılış maçı ile start aldı. Hafta içi ve hafta sonları oynanacak 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol turnuvasında 5 grupta toplam 20 takım lig usulü tek devreli oynanacak maçlar sonunda gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek final maçları oynayacak. Çeyrek ve yarı final maçlarının ardından 21 Eylül tarihinde oynanacak final maçı ile sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183