Öne Çıkanlar CHP PKK GÜNDEM 15 Temmuz Meydanı Dikey Bahçeyle Yeşilleniyor Kartal Belediyesi

Bu haber kez okundu.

KÜÇÜKÇEKMECE RAMAZAN AYI FUTBOL ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

  *Miniminikler Futbol Turnuvası müsabakalarında 2006 - 2007 doğumlu lisanslı ve lisanssız oyuncular oynatılabilir.

Kulüpler en fazla 18 oyuncunun yer aldığı isim listelerini Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğine, Miniminikler Futbol Turnuvası başlamadan teslim edeceklerdir. Teslim edilen liste 18 sporcuya ulaşmamışsa sonradan sporcu isim ilavesi yapılamaz. Lisansı olmayan 2006-2007 doğumlu sporcuların sağlık ile ilgili tüm sorumluluk kulübüne aittir. Lisansı olmayan 2006-2007 doğumlu sporcular resimli kimlik aslı, fotokopisi, kimliğinde resim yoksa resmi makamlarca verilmiş resimli belge ve 1 adet resim getirilir.

 

*Miniminikler Futbol Turnuvası müsabakalarının gruplar tek devreli lig usulü oynanmasına

 

*Miniminikler Futbol Turnuvası müsabakalarında galibiyete ( 3 ) üç, beraberliğe ( 1 ) bir, yenilgiye   ( 0 ) sıfır puan verilmesine. Takımlar arasında puan eşitliği durumunda Futbol Federasyonu genelgesinin uygulanmasına.

 

* Miniminikler Futbol Turnuvası müsabakaları kaleci dahil 11 oyuncu ile oynanır ve oyuncu değişikliği sayısı sınırsızdır. 

Yedek oyuncu sayısı 7’dir.

*Miniminikler Futbol Turnuvası Müsabakası öncesi esame listesi düzenlenip yönetici ve antrenör tarafından imzalanacak.

*Miniminikler Futbol Turnuvası takımlar istediği sıralı forma numarası ile müsabakaya çıkabilir.

 

*Müsabaka süresi 2x25=50 dk. Oynanır.

 

*Top ağırlığı 400 gram’dır.

* Müsabaka en az 9 oyuncu ile başlar. Müsabaka anında herhangi bir nedenle oyuncu sayısı 6’ya düştüğünde müsabaka hakem tarafından tatil edilir. (Rakip takım galip sayılır.)

 

*Minikler Futbol Turnuvası müsabakaları gruplarında birinci ve ikinci sırayı alan takımlar çeyrek final oynamaya hak kazanırlar. Çeyrek Final eşleşmeleri kura ile belirlenecek. Çeyrek final müsabakalarında galip gelen takımlar yarı final müsabakası oynamaya hak kazanır. 

Yarı final müsabakalarında galip gelen takımlar final müsabakası oynamaya hak kazanır. Mağlup olan takımlar üçüncülük – dördüncülük müsabakası oynayacaklardır. Çeyrek , yarı ve Final müsabakaları tek maçlı eleme usulüne göre oynanır. (NOT: Miniminikler Futbol Turnuvası 4 gruptan oluşursa eşleşmeler yukarıdaki gibi olacaktır.)

 *Eleme türünde oynatılan müsabakalarda uzatma süresi olmayacaktır. Beraberlik halinde seri penaltı atışları ile sonuç alınacaktır.

* Kart cezalarının tertip komitesi kararı ile kulüplere tebliğ edilmesine

*Miniminikler Futbol Turnuvası Müsabakaları 12 Haziran 2017 tarihinde başlayacaktır.

*Bu statüde belirtilmeyen konularda 2016 – 2017 AMATÖR LİGLERDE UYGULANACAK ESASLAR kitabı, FUTBOL MÜSABAKA ile diğer TALİMATLARIN geçerli olmasına

* Miniminikler Futbol Turnuvası Müsabakaları hafta içi ve hafta sonu Halkalı Etap stadında oynanacaktır. Tertip Komitesi gerekli gördüğü hallerde maçların stadı, tarihi ve saatlerinde değişiklik yapabilir.

*Miniminikler Futbol Turnuvası tamamlama zorunluluğu hükümlerinin uygulanmasına 

* Miniminikler Futbol Turnuvasında görev alacak hakemlerin ilçemizde bulunan faal veya faal olmayan hakemler tarafından sağlanacaktır.

*Miniminikler Futbol Turnuvasına 2006 – 2007 doğumlu sporcular ile kız takımı da katılabilir.

*Miniminikler Futbol Turnuvasına katılmak isteyen takımlarımız kulüp antedli kağıdına, “Küçükçekmece Belediyesi ve Amatör Spor Kulüpleri Ramazan Ayı Şenlikleri Miniminikler Futbol Turnuvasına” katılmak istediklerine dair bir yazı ile en geç 09.06.2017 tarihine kadar Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğine müracaat etmeleri gerekmektedir.

*Miniminikler Futbol Turnuvasında ofsayt uygulaması vardır.

*Miniminikler Futbol Turnuvası açılış maçını tertip komitesi belirler.

*Miniminikler Futbol Turnuvası 1,2,3,4 ve en centilmen takımına ayrıca en iyi kalecesine, en erken gol ve gol kralına kupa, plaket  ve katılan tüm takımlara madalyalar verilecektir.

* Miniminikler Futbol Turnuvasında TC harici yabancı uyruklu sporcularında oynaması uygundur.

*.Miniminikler Futbol Turnuvası başladıktan sonra ve dereceye giren takımların ödül törenine katılmamaları halinde gerekli yaptırımlar uygulanır.

*Miniminikler Futbol Turnuvası FİNAL GÜNÜ tüm takımların katılacağı penaltı turnuvası gerçekleştirilecektir.

                               

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183