Öne Çıkanlar CHP GÜNDEM 15 Temmuz Meydanı Dikey Bahçeyle Yeşilleniyor karlıktepe spor parkı Ehliyette yeni dönem!

Bu haber kez okundu.

KÜÇÜKÇEKMECE ‘DE FUTBOL ŞÖLENİ BAŞLADI

 Küçükçekmece Halkalı Etap sahasında başlayan turnuva da 2006 - 2007 -2008 doğumlu lisanslı ve lisanssız oyuncular yer alıyor.18 takımdan toplam     400 minik sporcu 10 Gün boyunca ter dökecekler.Turnuva hakemlerinden Tahir Arıca zaman zaman oyunu durur durarak Futbol kurallarını uygulamalı olarak minik sporculara öğretiyor.

 

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ,Ramazan ayı münasebeti ile Küçükçekmece Belediyemiz ile ortaklaşa düzenlediğimiz Ramazan ayı Mini minikler futbol turnuvası 10 gün sürecek minik futbolcularımız sporun barış, dostluk ve kardeşlik ruhuyla yapıldığını daha iyi anlatma fırsatı bulacağız.Çocuklarımızı sahalara çekelim. Centilmenlik içerisinde oynatarak sporu sevdirelim. Bu turnuva, Miniklerin sporda aşama kaydetmesi ve takım ruhunu kazanması için çok yararlı olacak. Katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

-- 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183