Öne Çıkanlar Tevfik Şahin İstiklal Caddesi seçim 100 elektrikli metrobüs Tekirdağ Kapaklı

Bu haber kez okundu.

KREŞLİ MİNİKLERİN KİTAP SEVGİSİ

 Kütüphanedeki kitapları büyük bir ilgiyle inceleyen öğrencilere, kütüphane kuralları hakkında bilgi verildi. Kartal Belediyesi Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar, “Kütüphaneler Haftasında kreş öğrencilerimize kitap sevgisi aşılamak, kitabın hayatımızdaki önemini kavratmak ve en iyi arkadaşımız olan kitaplara karşı tutumun önemini vurgulamak istedik.



Hiçbir kitaplık, kütüphaneler kadar zengin değildir. Bu nedenle öğrencilerimiz için Hürriyet Mahallesi Kültür Merkezi'nde bulunan Kütüphaneye bir gezi düzenledik. Miniklerimiz kitapları inceleyip kütüphane kuralları hakkında bilgi sahibi oldular.



Tüm kreşlerimizde eğitim gören öğrencilerimizle birlikte Kartal'ın diğer mahallelerinde bulunan kütüphaneleri de ziyaret edeceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183