Öne Çıkanlar istanbul Kartal Belediyesi Türkiye Kentsel dönüşüm esenyurt belediyesi

Bu haber kez okundu.

KONYAR: MESLEĞİNİZİN KIYMETİNİ BİLİN

  Dünya Hemşireler Günü, bu yıl ilk defa mezun verecek Özel Fatih Çapa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde farklı bir heyecanla kutlandı. Okul Kurucusu Maksut Konyar, hem para kazanan hem de dua alan sağlık sektörünün bütün dünyada saygın olduğunu söyledi.



Bu sene ilk mezunlarını verecek olmaları nedeniyle heyecanının öğrencilerden daha yüksek ve dorukta olduğunu vurgulayan Konyar, birebir insanların sağlıklarını rahatlıkla emanet edebilecekleri çok saygın, çok değerli 210 sağlık mensubu yetiştirdiklerini anlattı. Konyar, sözlerine şöyle devam etti:
“Benim sizden ricam; mesleğinizi layıkıyla yapın hiçbir zaman tembellik ve miskinlik yapmayın. Sağlıkçılar bütün dünyadan saygındır.  Siz, sosyal statü olarak çok saygın bir mesleğe mensupsunuz.  Her gittiğiniz yerde ‘sağlıkçıyım’ dediğinizde mesleğinizin pozitif ayrımcılığını görürsünüz. Sağlıkçılarbir numaradır. Mesleğinizi ‘amasız-fakatsız’ layıkıyla, dünya ölçeğiyle yapın. Sağlık meslek liselerinin ülkeye kattığı değeri çok iyi biliyorum ve bu kurumun öğrencilerinin bu alanda bir numara olduğuna adım gibi eminim. Bundan sonra ülkenin önemli sağlık kuruluşlarında sizden hizmet bekliyorum.”



Tören, hemşirelik tarihinin anlatılması, tiyatro, müzik ve diğer etkinliklerle devam etti. Hemşirelik mesleğinin zorluğunu anlatan tiyatro gösterisi izleyiciler tarafından yoğun ilgi gördü ve alkışlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183