Öne Çıkanlar CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi GÜNDEM Türkiye istanbul

Bu haber kez okundu.

Konferans salonuna kavuştular

  Şehitler İlkokulu’nda gerçekleştirilen programda açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Murat Eryılmaz, “Okulumuza bu güzel salonu kazandıran Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na şahsım ve öğrencilerim adına sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.



‘Hizmetlerimize devam edeceğiz’
Okul Müdürü Murat Eryılmaz’ınardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu; “Bizler Esenyurt ’un, Esenyurtlu çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için eğitim alanında, spor alanında, sosyal ve kültürel alanlarda yaptığımız hizmetlere devam edeceğiz.Sevgili çocuklarımız, gençlerimiz, sizler yeter ki çalışın, vatanımıza, milletimize bağlı birer insan olun. Vatanımızın ve milletimizin birliği, beraberliği ile daha ileri seviyelere gelebilmesi için her zaman çok çalışın. Bizlerde Rabbim güç, kuvvet verdiği müddetçe sizlere elimizden gelen bütün desteği sağlamaya devam edeceğiz” dedi.



Açılış töreni konuşmalar ardından öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler ve müzik öğretmenlerinin dinletisi ile devam etti. Başkan Kadıoğlu’na ve protokol mensuplarına çiçek takdimi ile program sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183