Öne Çıkanlar haberler Son dakika haberdesiniz Tevfik Şahin 100 elektrikli metrobüs

Bu haber kez okundu.

Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına destek

 Kağıthane Kaymakamlığı ve Kağıthane Belediye Başkanlığı’nın desteklediği kampanya kapsamında 4 farklı noktada kan bağışı merkezi oluşturuldu. Vatandaşlar, Kağıthane Belediyesi Meclis Salonu, Çeliktepe Mahalle konağı önü, Yaşar Doğu Ortaokulu köşesi parkı ve Daye Hatun Camisi önünde kurulan kan merkezlere giderek Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu.

Kampanya kapsamında 394 ünite kan toplandı. Kampanyaya ilişkin konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Türk Kızılayı’nın sadece Türkiye için değil, tüm dünya için önemli bir yardım kuruluşu olduğunu söyledi.

Depremde, selde, hastalıkta ve diğer doğal afetlerde Türk Kızılayı’nın zaman ve mekan fark etmeksizin yardıma koştuğunu ifade eden Başkan Kılıç, “Yeri geldiğinde bir damla kanın bile önemi çok büyük oluyor. Biz de Türk Kızılayı’nın başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasına destek veriyoruz” dedi.

Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183