Öne Çıkanlar kent yaşam gazetesi istanbul Şebi Arus silahlı saldırı AK Parti Büyükçekmece Belediyesi aday adayı

Bu haber kez okundu.

Kız öğrencilere yeni yurt



 Biruni Üniversitesi, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, İstinye Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Avrupa Meslek Yüksek Okulu gibi birçok üniversiteye ev sahipliği yapan Zeytinburnu Belediyesi, artan üniversite sayısı nedeniyle öğrencilerin kalacak yer sorununa el attı. Kazlıçeşme Mahallesi’nde yapımı devam eden 414 yatak kapasiteli kız öğrenci yurdunun Eylül 2017’ye yetiştirileceği öğrenildi. 
İlçenin en büyük yurtlarından biri olacak Zeytinburnu Kız Öğrenci Yurdu, spor salonu, kütüphanesi, 315 kişilik çok amaçlı salonu ve 414 yatak kapasitesiyle kız öğrencilere sıcak bir yuva olacak. Bodrum katlarla birlikte toplam 6 katlı yapılan yurtta ayrıca 167 araçlık kapalı otopark da yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183