Öne Çıkanlar Türkiye haberdesiniz Next Level Tera esenyurt belediyesi FETÖ

Bu haber kez okundu.

Kitapseverler TÜYAP’ta buluşuyor

 Kitapseverlerin merakla beklediği TÜYAP 36.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 4 Kasım’da başlıyor. Her yıl yarım milyon ziyaretçiye ulaşan fuar bu yılda çok sayıda yazar, çizer ve yayımcıyı vatandaşlarla buluşturacak. İstanbul Beklikdüzü’nde gerçekleşek olan fuarda Beylikdüzü Belediyesi geçen yıl olduğu gibi yine kuracağı özel bir stantla eserlerini okucu ile buluşturcak. Ayrıca belediye tarafından hazılanan web tv’den özel röportajlar yayımlanarak kitapseverelere doyumsuz anlar yaşatılması hedefleniyor.

 

YENİLİKLER SİZİ BEKLİYOR

 

Beylikdüzü Belediyesi bu yılda TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı’na, Batı İstanbul Vakfı iş birliğiyle gerçekleştirilen kapsamlı bir organizasyon ile katılıyor. Geçen yıl yoğun ilgi gören stant, bu sene de farklı kültürel konularda oluşturulmuş zengin bir ürün yelpazesi ile ziyaretçileri ile buluşacak. Bu sene 4.sü düzenlenecek olan ‘Barış ve Sevgi Buluşmaları’nda ise geçen yıllardan farklı olarak ‘Sahaf Festivali’ de yapılacak.

 

ÖZEL SÖYLEŞİLER

 

Beylikdüzü Belediyesi fuar kapsamında geçen yıllarda olduğu gibi bünyesinde bulunan web tv kanalı ile yine kırk yazarı ağırlayacak. Pelin Batu, Yekta Kopan ve İrfan Değirmenci’nin sunumları ile yapılacak olan özel söyleşiler 12 nolu salonda yer alan Beylikdüzü Belediye standında gerçekleştirilecek. Öte yandan yayımlanan söyleşiler yine belediye tarafından kitap haline getirilerek okurlarla buluşacak.

 

SANATSEVERİN BULUŞMA NOKTASI

 

Diğer taraftandan yine aynı mekanda eş zamanlı olarak yapılacak olan sanat fuarında da yerini alacak olan Beylikdüzü Belediyesi ARTİST 2017/27. İstanbul Sanat Fuarı’nda gerçekleştirdiği Uluslararası Resim Çalıştayı’ndan derlemiş olduğu özel koleksiyonu ile sanatseverlerle buluşacak.12 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek olan Kitap Fuarı, onur konuğu ülke olarak bu sene Güney Kore’yi ağırlıyor. “İyi ki varsın edebiyat” diyen fuarın onur yazarı ise Ayla Kutlu.

 

SON GÜN 12 KASIM

 

Yurtiçi ve yurt dışından 850 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı kitap şenliğinde çeşitli panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyeleri de bulunuyor. Fuar bu sene de TÜYAP tarafından düzenlenen ve teması “Ütopya” olarak belirlenen ARTİST 2017 / 27. İstanbul Sanat Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştiriliyor. Öğrenci, öğretmen, emekli ve engellilere ücretsiz olan fuarın giriş fiyatı ise 5 TL. İstanbul Kitap Fuarı hafta sonu 10.00-20.00, hafta içi ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Fuar, son günü olan 12 Kasım Pazar günü saat 19.00’da kapanacak.

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183