Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız 23 Ekim fındık fiyatları! pişman olacaksınız ibb

Bu haber kez okundu.

Kılıçdaroğlu, referandum için kolları sıvadı: Hepimiz sorumluyuz

 Referandum çalışmaları için İstanbul’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trakya ile Balkan dernekleri ve federasyonları üyeleri veHayırlı Üniversiteliler Platformu'nun düzenlediği toplantıda gençlerle buluştu. Katıldığı toplantılarda karşılıklı fikir alış verişleri yaparak, katılımcıların sorularına cevap veren Kılıçdaroğlu, daha sonrapartisininGenişletişmiş 3. Bölge toplantısına katılarak parti temsilcileriyle buluştu.



TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran ve İl Başkanı Cemal Canpolat’la birlikte heyet halinde toplantılara katılan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na, bazı milletvekilleri, Yüksek Disiplin Kurulu Üyeleri, Parti Meclisi Üyeleri, Belediye Başkanları ve ilçe başkanları da  eşlik etti.

Toplantılarda konuşan Kılıçdaroğlu, “Ülkemizi bir kişinin arzusu ve ihtiraslarına teslim edemeyiz. Parti adına değil, ülkemizin geleceği adına çalışacağız” dedi.







‘SOĞUKKANLI OLACAĞIZ’

CHP İl Başkanlığı’nın Bakırköy Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde düzenlemiş olduğu Genişletilmiş 3. Bölge Toplantısı’nda parti temsilcilerine seslenen Kılıçdaroğlu, “Ortak akıl kaldırılıyor. 10 milyonun aklı tutulsun isteniyor. Biz KurtuluşSavaşı’nı bunun için mi yaptık?” diye sordu.

Türkiye’de farklı inanç ve kimliklere sahip bir çok vatandaşın yaşadığını ve herkesin birlik olduğunu ifade ederek konuşmasını sürdüren Kılıçdaroğlu, “Referandum çalışmaları öyle slogan atalım, yürüyüş yapalım, koşturalım edelim işleriyle olmaz. Her vatandaşıma ve her partilime söylüyorum. Hepinizin sorumluluğu var. Bilgili, kararlı, yumuşak bir dille bunu herkese anlatacaksınız. Kavga etmeyeceksiniz. Hiç kimseyi kötülemeyeceksiniz. Tam tersine saygın bir kişi olacak, olayları büyük bir soğukkanlılıkla anlatacaksınız” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hırslarınıza yenilmeden, kızmadan bilgiyle anlatacaksınız. Açıkça rejim değişikliği isteniyor. TBMM’nin yetkileri elinden alınıyor. Biz kavganın içine girmeyecek, provokasyonlara gelmeyeceğiz. Bu bir vatanseverliktir. Kurtuluş savaşının 2. önemli adımını atıyoruz. Birebir evlerde, kahvehanelerde, parklarda anlatacağız. Hayır diyenlere terörist diyorlar. Biz ise ‘evet’ diyenlerinde başımızın üstünde yeri var diyoruz.”

Selvi Sarıtaç /Kent Yaşam


 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183