Öne Çıkanlar Zeytinburnu Ertan Şahin E. Y. fuar yapı Şişli Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Kent mobilyalarını kendileri üretiyorlar

 Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçenin estetiğine uygun kent mobilyalarını üretiyor. Müdürlük bünyesinde bulunan marangozlar, marangozhanelerde kent mobilyalarını düşük maliyetle ilçeye kazandırıyor. 

İlk uygulama, Yakuplu Mahallesi’ndeki İhlas Marmara Evleri 1. Kısım içerisinde bulunan çardakların yenilenmesiyle başladı. Peyzaj düzenlemesi de yapılan alanda çardak çalışmaları bittiğinde vatandaşın dinlenebilmesi için oturma grupları ve piknik masalarının da yenileneceği bildirildi. 








UCUZA MALEDİLİYOR

Belediye kaynaklarını verimli bir şekilde kullanarak, kaliteli üretim yapan marangozhane de banklar, piknik masaları, ahşap dinlenme yerleri, kuş / kedi / köpek yuvaları, ahşap bina ve kamelya başta olmak üzere birçok ürün düşük maliyetlerle ilçeye kazandırılıyor. Uzman personelin görev aldığı marangoz atölyesinde kent mobilyaları hem hızlı hem de düşük bir bütçeyle yapılıyor. 




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183