Öne Çıkanlar istanbul Kartal Belediyesi Bağcılar Belediyesi Türkiye Kentsel dönüşüm

Bu haber kez okundu.

Kaymakam esnafla buluştu

 KÜÇÜKÇEKMECE- Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya Küçükçekmece esnafı ile bir araya gelerek, esnafın sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi. Küçükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Yorulmaz ile beraber esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren İlçe Kaymakamı Harun Kaya gazetemize yaptığı konuşmasında, “Küçükçekmece İlçe Kaymakamlığı olarak Küçükçekmece’de faaliyet gösteren esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek onların sorunlarını dinlemek istedik. Tüm esnaf kardeşlerimize işlerinde bolluk ve bereket diliyorum” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Küçükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Yorulmaz ise yaptığı konuşmasında, “Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak Küçükçekmece İlçe Kaymakamımızı esnafımızla buluşturmanın sevincini yaşıyoruz. Sayın Kaymakamımız Harun Kaya’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Dileriz önümüzdeki günlerde bunun gibi esnaf ziyaretlerini belediye başkanımızla da beraber gerçekleştiririz” diye konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183