Öne Çıkanlar Zeytinburnu Ertan Şahin E. Y. fuar yapı Şişli Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Kaymakam Bilgin’le Belediye Başkanı Genç’ten dikkat çeken konuşma

 Sarıyer protokolü ile spor, siyaset, iş dünyası ve özel konukların bir araya gelmesini sağlayan gece Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç’in sahibi olduğu Korupark restaurantta yapıldı. Geceye Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, MHP İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, Sarıyer Belediye Meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, kaymakamlık daire müdürleri, muhtarlar ve bin kişiye yakın konuk katıldı.

Sarıyer Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Bayramali Koçoğlu gecenin açış konuşmasında konuklara geldikleri için teşekkür edip, kulübün ilçedeki sporun çıtasının yükselmesi ve futbol takımının şampiyon olması için büyük çaba harcadığını belirttti ve destek veren herkese minnet borçlu olduklarını söyledi. Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte sahneye çıkıp, kısa bir konuşmada bulunan Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun da geceye katılımlarından dolayı tüm konuklara teşekkür etti.


KAYMAKAM BİLGİN: TARAFTARIMIZDAN DESTEK VE CENTİLMENLİK BEKLİYORUZ

Sarıyer’in özellikle içerdeki tüm maçlarını izlemeye çalıştığını söyleyen Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin ise yaptığı konuşmada, ekonomik durumu iyi olan işadamlarını kulübe destek olmaya çağırdı. Bilgin, taraftardan da takımı sonuna kadar desteklemelerini isterken, centilmence davranışların hem içerde hem de deplasmandaki maçlarda devam ettirilmesini beklediğini belirtti. Bilgin şunları söyledi:

“Hepimizin arzusu ve dileği Sarıyer’in bir an önce üst klasmanlara yükselmesidir. İnşallah 2017-18 sezonunda Sarıyer lige damgasını vurup, hepimizin desteğiyle bir üst lige çıkacaktır. Her türlü siyasi parti ve düşünceye sahip vatandaşlarımızı, işadamlarımızı, maddi anlamda gücü olan bütün kardeşlerimizi Sarıyer Spor Kulübümüzü desteklemeye davet ediyorum. Bunun yanında Sarıyer taraftarından da bir ricamız var. Sarıyer taraftarı her zaman centilmendir. Her zaman örnek kişiliğe sahiptir. Bu sezon da taraftarımızdan, kulübümüzü sonuna kadar desteklemesini rica ediyorum. Ancak hem takımımız hem de rakip takımlar için aşağılayıcı, centilmenliğe aykırı herhangi bir tezahürat istemiyoruz. Biz, Sarıyer olarak örnek bir kulübüz, taraftarımız da örnek olmaya devam edecektir.”

BAŞKAN GENÇ: BAĞIMLILIKLA MÜCADELENİN EN ÖNEMLİ UNSURU SPORDUR

CHP’nin Ankara’daki belediye başkanları toplantısına katıldığı için geceye biraz geç katılan Belediye Başkanı Şükrü Genç ise konuşmasında spordaki başarının, altyapının iyi oluşturulmasına bağlı olduğuna dikkat çekerken, bağımlılıkla mücadele konusuna da vurgu yaptı. Başkan Genç şöyle konuştu:

“Sarıyer Spor Kulübü’nün eski günlerine dönmesi için yapılan çalışmalara destek vermek için buradayız, Beklentimiz o yöndedir ve elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Sportif faaliyetleri yakınen takip eden bürokratlar, kulübe çok büyük destek veririler, yönetim kurulu ve sporcular arkalarında bu desteği hissettiklerinde daha bir başarılı olurlar. Gönül çok şey istiyor ama sistemi kurmadan, altyapıyı oluşturmadan her şeyin rastlantı olacağını ve başarı gibi sayılan o varılan noktanın devamının olmayacağını da bilmek zorundayız. Bunun için herkes bir çaba içinde. Arkadaşlarımız her yıl yeni yapılanmalarla, transferlerle başarı için bir arayış içindeler ama bu işin özünün kendi özümüz olduğunu da unutmamamız lazım.

Gençlerimizin iyi yetişmesinde sorumluluklarımız ve bir mecburiyet var. Bağımlılıkla mücadelenin en önemli unsuru spordur. Sarıyer Spor Kulübü’nün, Sarıyer gençliğini kucaklaması da uyuşturucu bağımlılığıyla mücadelede en önemli görevlerinin başında gelecektir.

Sarıyer’de oluşturulan huzurun ülkemizin diğer yerlerinde de olmasını istiyoruz. Takımımız hangi maça, hangi deplasmana giderse gitsin orada da örnek kulüp, örnek takım seçileceğinden kuşkumuz yok. Spor müsabakalarında tabiki şampiyonluk beklenir. Bizim hedefimiz de tabiki şampiyonluk, her zaman olduğu gibi.”

LACİVERT-BEYAZ FORMA HEDİYE EDİLDİ

Konuklara hitaben yapılan konuşmaların sonunda Kulüp Başkanı Saffet Akkoyun tarafından Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Şükrü Genç ve kulübün önceki başkanlarına Sarıyer'in lacivert-beyaz forması hediye edildi. Gecenin sanatçısı ise aynı zamanda kulübün asbaşkanı olan Ferhat Göçer'di..

Tuncay Dağlı- Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183