Öne Çıkanlar Türkiye Beylikdüzü Belediyesi Bağcılar Belediyesi Önder Küçük Son dakika

Bu haber kez okundu.

KARTAL’IN YETENEKLİ ÇOCUKLARI

 KARTAL’IN YETENEKLİ ÇOCUKLARINA MÜTHİŞ EĞİTİM FIRSATI

 

Çocukların ve gençlerin; sanat, bilim ve spor gibi alanlarda aktif yer almalarını ve yeteneklerinin gelişimini daima destekleyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, bu yönde yepyeni bir projeye imza atarak

Kartal Belediyesi Sanat Akademisi’ni açıyor.

 

Yetenek sınavıyla öğrenci kabul edecek Kartal Belediyesi Sanat Akademisi, müzik ve sahne sanatlarına ilgi duyan 6-15 yaş arası Kartallı çocukları bekliyor. Kartal Belediyesi Sanat Akademisi yetenek sınavı için başvurular 2 Ekim’de başlayacak, 26 Ekim’e kadar devam edecek. Sınav ise 28 Ekim 2017 Cumartesi günü Kartal Belediyesi sahil hizmet binasında gerçekleştirilecek. Sınava başvuru için Kartal’da ikamet ediyor olmak ve 1 adet fotoğraf gerekiyor.

 

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Ana Sanat Dalı Başkanı Prof. Cana Gürmen ve usta kemancı, akademisyen ve besteci Prof. Cihat Aşkın’ın danışmanlığında hayata geçecek Kartal Belediyesi Sanat Akademisi’ne kabul edilecek öğrenciler; piyano, keman, perküsyon, çello, flüt ve müzik teorisi konularında kapsamlı bir eğitim alma fırsatı yakalayacak.

 

 

Kartal Belediyesi Sanat Akademisi

 

Sınav Başvuru Tarihleri : 02 – 26 Ekim 2017

Sınav Tarihi                   : 28 Ekim 2017 Cumartesi

Sınav Yeri                      : Kartal Belediyesi sahil hizmet binası

 

Bilgi için irtibat no:

 

0216 353 37 78

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183