Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye esenyurt belediyesi FETÖ Next Level Tera

Bu haber kez okundu.

Kartal’da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Başladı

Kartal Müftüsü Mustafa Baytar’ın açılış konuşmasını yaptığı Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine; Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Abubekir Taşyürek, Kartal’daki din görevlileri, mahalle muhtarları, kamu ve özel kuruluş yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.



Programın açılışında konuşan Kartal Müftüsü Mustafa Baytar, Kutlu Doğum Haftası’nın bu yılki etkinliklerinin ana temasının 'Hazreti Peygamber ve Güven Toplumu’ olduğunu söyledi. Yapılan konuşma ve duaların ardından protokol yetkilileri, esnafın ve vatandaşın Kutlu Doğum Haftasını kutlayarak Siyer-i Nebi ve gül dağıtımında bulundu. Etkinlik; protokol tarafından vatandaşlara kavurma, pilav, tatlı ve ayrandan oluşan yemek menüsünün dağıtımının yapılmasının ardından sona erdi. Kutlamalar 20 Nisan’a kadar çeşitli etkinliklerle devam edecek.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183