Öne Çıkanlar Türkiye FETÖ haberdesiniz Next Level Tera Çebi

Bu haber kez okundu.

Kartal’da futbol heyecanı başladı

 Kartal Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası’nın 16’ıncısı Kartal’da Halı Saha Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen törenle başladı.


 
Kartal Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası’nın açılış törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Mustafa Fehmi Okay, Ali Apaydın, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Turnuvanın ilk maçı Plan Proje Müdürlüğü ile Zabıta Yardımcı Personel Takımları arasında yapıldı.  İlk maçı 3-2’lik skor ile Zabıta Yardımcı Personel takımı kazandı. Toplam 18 takımın 4 ayrı grup olarak katıldığı turnuva grup maçlarının ardından, gruplardan çıkan birinci ve ikinci takımların yarışacağı eleme sistemine geçilecek. Bir ay sürecek ve toplam 40 maçın yapılacağı turnuva 4 Aralık’ta oynanacak final maçı ve kupa-madalya töreni ile sona erecek.
 
TURNUVA HIZLI BAŞLADI
 
Turnuvanın ikinci maçında ise Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Özel Kalem Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Özel Kalem Müdürlüğü arasında oynanan futbol maçını Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Gülcemal Fidan, Mustafa Fehmi Okay ve çok sayıda birim müdürü izledi. 50 dakika süren karşılaşmanın sonunda gülen taraf Özel Kalem Müdürlüğü oldu. Özel Kalem Müdürlüğü, 13-0’lık skorlarla turnuvaya hızlı bir başlangıç yaptı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183