Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye esenyurt belediyesi FETÖ Next Level Tera

Bu haber kez okundu.

KARTAL BELEDİYESİ KADIN DANIŞMA MERKEZİ, KARTALLI KADINLARIN DESTEĞİ OLDU

 Kartallı 41 kadının katıldığı seminerde konuşmacı olarak yer alan Psikolog Ziya Berberoğlu, hepimizin zaman zaman yaşadığı öfke duygusunun insani bir duygu olduğunu hatırlatarak öfkeyi problem haline getiren şeyin, bu duygunun ifade ediliş biçimi olduğunu vurguladı. Seminerde katılımcılara, öfke duygusunun doğası, öfkeyle ilgili yanlış bilinenler, öfkenin nedenleri ve öfke duygusuyla doğru baş etme yolları ile ilgili bilgi verildi.



Seminerin sonunda katılımcılara, Kartal Belediyesi Engelsiz Üretim Atölyesi'nde el emeğiyle üretilen sabunlar hediye edildi.


Kartal Belediyesi Kadın Danışma Merkezi
Kartal Belediyesi Kadın Danışma Merkezi, Başkan Altınok Öz'ün yaptığı çalışmalar sonucunda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı olarak 2010 yılında ilk olarak Hürriyet Mahallesi'nde hizmet vermeye başladı. Daha sonra Kartallı kadınların erişimini kolaylaştırmak amacıyla mahallelerde şubeler şeklinde yaygınlaştırıldı. Soğanlık şubesinden sonra bu yıl da Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde yeni bir şube faaliyete geçti. Kartallı kadınlar, 7 yıldır bu merkezde, kendileri ve çocukları için psikolojik destek alarak, bir çok farklı alanda düzenlenen eğitim ve seminer çalışmalarına katılarak ve ihtiyaçları doğrultusunda danışmanlık alarak faydalanabiliyor.
Kadın Danışma Merkezi tarafından Nisan ayında 'Yetişkinler için Etkili İletişim ve Çocuklarla İletişim' konularında gerçekleştirilecek seminerler hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen kadınlar için

iletişim: 

(0216) 280 64 06

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183