Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye FETÖ Next Level Tera esenyurt belediyesi

Bu haber kez okundu.

KARTAL BELEDİYESİ İSTANBUL KULÜPLER ŞAMPİYONASI SATRANÇ TURNUVASINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

 İstanbul Anadolu Yakası Satranç Kulüpleri, İstanbul Kartal Belediye Spor Kulübü, Marmara Üniversitesi Spor Kulübü, Uğur Mumcu Spor Kulübü, Pendik Satranç Spor Kulübü Derneği, Sarıgazi Spor Kulübü Derneği, Bağlarbaşı Spor Kulübü, İstanbul Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü, Kartal Gücü Spor Kulübü Derneği, Özel Denizatı İ.Ö.O Spor Kulübü ve Soğanlık Spor Kulübü’nün katıldığı turnuva, 5 tur üzerinden 15 -  22 - 23 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

 

Kartal Belediye Spor Satranç Kulübü sorumlusu ve hocası Besim Baş, açılış konuşmasında, ‘ Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün satranç sporuna verdiği önem ve bu yönde yaptığı çalışmalarla Kartal’da bu spor büyük bir ilerleme kaydetmiş ve ilçemiz birçok yetenek kazanmıştır. Satranç kulüplerini, Kartal Belediyesi’nin satranç kulübü binasında ağırlamaktan ve yarışmacı olarak görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bizi bu günlere getiren ve Kartal’da satrancın sevilmesi ve gelişmesinde büyük emekleri olan Başkanımız Altınok Öz’e çok teşekkür ediyoruz” dedi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından İstanbul Kulüpler Şampiyonası Satranç Turnuvası başladı.

 

2016 - 2017 İstanbul Kulüpler Şampiyonası Satranç Turnuvası, 23 Nisan’da dereceye giren sporcuların ödüllendirilmesiyle sona erecek.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183