Öne Çıkanlar CHP Türkiye İstanbul Büyükşehir Belediyesi GÜNDEM Bağcılar Belediyesi

Bu haber kez okundu.

KARADENİZ DERNEKLERİ YEMEKTE BULUŞTU

 Giresun Kültür Evinde gerçekleşen birlik ve beraberlik yemeğinde söz alan Karadeniz Dernekler Platform Başkanı Abdurrahman Ada, “Ülkemizin birlik ve beraberliğini sarsmak için kardeş kavgası çıkarmak isteniyor. Ülke olarak,Esenyurtlu Karadenizliler olarak bu oyuna gelmeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi koruyacağız. İlçemizde Karadeniz dernekleri olarak diğer tüm bölgelerimizin dernekleri ile istişare içinde olarak insanlarımıza verimli ve hayırlı işler yapmak için çaba gösteriyoruz” dedi.



KADIOĞLU: ESENYURT HEPİMİZİN

Toplantıda konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Karadenizlilerin bu birlik ve beraberliği örnek olmalıdır. Esenyurt 81 vilayetten bir milyon kişiye ev sahipliği yapıyor. Esenyurt hepimizin. Biz,doğusuyla batısıyla, kuzeyi ve güneyi ile biriz, kardeşiz. Bizim bu kardeşliğimiz tüm Türkiye’ye örnek olacaktır“ ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183