Öne Çıkanlar CHP Türkiye İstanbul Büyükşehir Belediyesi haberdesiniz GÜNDEM

Bu haber kez okundu.

KAĞITHANE’DE YENİ BİR İŞ KAPISI AÇILDI

 Kağıthane Belediyesi hizmet binası içinde 16 Mart’ta kurulan Kariyer Merkezi’ne bugüne kadar toplam 300’e yakın iş ve işçi bulma başvurusu yapıldı. Engelli ve eski hükümlülerin de iş bulmak için başvuruda bulunabildiği Kariyer Merkezi, sektör kısıtlaması olmaksızın her alandan kabul ettiği iş ve işçi bulma başvurularında herhangi bir ücret talep etmiyor.
Başvurular yüzyüze görüşme ile yapılıyor.



Kağıthane Belediyesi Kariyer Merkezi’ne başvurular internetten yapılamıyor. Konuyu değerlendiren Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç; ‘’ İş arayan bireyleri başvuruda bulunmaları için buraya davet ediyoruz. Kendilerini yakından tanımak, ilgi ve alakalarını tespit etmek için alanında uzman insan kaynakları personelimizle yüz yüze görüşüyorlar. Kısa bir görüşme sonrası kendileri için en uygun iş yerleriyle iletişime geçerek iş bulmalarını sağlıyoruz.’’ dedi.
İş yerlerine gidilerek araştırma yapılıyor.
Kariyer Merkezi’nde görevli personel, işçi bulmak için başvuruda bulunan iş yerlerine giderek yerinde gözlem yapıyor. Ekipler iş yerlerini gezerek; söz konusu iş yerinin iş sağlığı ve güvenliği konusunda yeterli olup olmadığını inceledikten sonra uygun olan iş yerlerine, iş arayan kişileri yönlendiriyor. Yetkililer işverenlerin işçi bulma noktasında başvuruda bulunabilmeleri için Kağıthane Belediyesi web sitesinde yer alan İşveren Talep Forumunu doldurmalarının yeterli olacağını belirtti.
Kariyer Merkezi, kısa dönem planı olarak 100 firmayı iş arayanlarla buluşturmayı hedefledi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183