Öne Çıkanlar Engelliler 5 Yıldızlı Tatil Yaptı Gökhan Yüksel Trafik ve İlk Yardım Eğitimi Ekrem İmamoğlu vedat bilgin

Bu haber kez okundu.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç basın ve sanat camiasıyla buluştu

 Kağıthane’de üç dönem belediye başkanlığı yağan AK Parti’li Fazlı Kılıç, Nurtepe Belediye Sosyal Tesisleri’ndeki İstişare Toplantısı’na katılan basın ve sanat camiası mensuplarıyla tek tek görüşüp, hoşgeldiniz dedikten sonra belediye çalışmalarıyla ilgili bir sunum izlendi. Daha sonra bir konuşma yapan Kılıç, “Biliyorsunuzki önümüzdeki seçimde yeniden aday değilim. Bu nedenle bir kez daha birlikte olalım istedik. Biz belediye yönetimi olarak Kağıthane’ye çok önemli yatırımlar yaptık. İlçemizi modern, yaşanabilir, huzurlu bir yerleşim haline getirdik. Bunları yapmak içinde kılı kırk yararak çok önemli tasarruf tedbirleri aldık. Ödemelerimizi düzenli yapıp, kamunun imkanlarını en iyi şekilde değerlendirip, özverili bir şekilde tüm personelimizle birlikte üç vardiya halinde çalıştık. Böylece Kağıthane’ye15 yıllık görev süremizde 30 yıllık emek verdik” dedi.

​​​​​​​

Başkan Kılıç, belediye başkanlığı döneminde kendisine destek veren basın mensuplarına, sanat camiasına, partili partisiz tüm Kağıthanelilere teşekkür etti. Toplantıya katılan davetli basın mensubu ve sanatçılar da söz alıp, Başkan Kılıç ve ekiyle ilgili övücü konuşmalarda bulundular. Kent Yaşam Haber Müdürü Tuncay Dağlı da Başkan Kılıç’a, “Sizin, yardımcılarınızın ve personelinizin bizlere göstermiş olduğunuz nazik yaklaşımdan dolayı bir basın mensubu olarak teşekkür ederim” dedi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, üç dönem kuralına takıldığı için partisi tarafından yeniden aday gösterilmedi. Kılıç’ın yerine daha önce belediye başkan yardımcılığını yapan ve ardından ilçe başkanı olan Mevlüt Öztekin aday olarak açıklandı.

Tuncay Dağlı-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183