Öne Çıkanlar Kartal Belediyesi ak parti hastaneler deprem tehdidi altında Büyükçekmece Belediyesi istanbul

Bu haber kez okundu.

KADIOĞLU “BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN”

 Fatih mahallesinde bulunan Adıvar Dernek Merkezinde Muşlu vatandaşlar ile buluşan Başkan Kadıoğlu,16 Nisan referandumu hakkında vatandaşlara bilgiler vererek sorularını yanıtladı.



Kadıoğlu “Tek yetkili millet, tek yetki veren yine millet olacak”
16 Nisanın Türkiye’nin geleceğinin şekillenmesinde önemli olduğunu belirten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu; “ 16 Nisan milletin egemen olmasının tarihidir. 16 Nisanla beraber sözde, mühürde milletin elinde olacak. Tek yetkili millet, tek yetki veren yine millet olacak. Bunlar, millete verilen bu yetkiden korktukları için terör organları ve haçlılarla beraber “Hayır“ propagandası yapıyorlar. Bizim, bazı saf ve temiz vatandaşlarımızda onlara inanıyor ve hayır yolunda meydanlara çıkıyor. Ben buradan Muşlular ile beraber hayır diyen vatandaşlarımıza sesleniyorum. Darbeyle gelen ve zorla bu millete sunulan anayasayı değiştirmek için,bayrağımızın inmemesi, vatanımızın bölünmemesi için, ezanımızın susmaması, Kur’an-ımızın toplanmaması için, kardeş kavgalarının çıkmaması ve haçlılara karşı Büyük Türkiye olabilmek için Evet ”diyerek 16 Nisan bu ülkenin diriliş tarihi olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183