Öne Çıkanlar 18 mart Belediye Başkanı Hasan Can Farklı Diller Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız pişman olacaksınız

Bu haber kez okundu.

İSTANBUL TRAFİĞİNE ‘HAVALI’ ÇÖZÜM!!

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul trafiğini rahatlatacak, havaray ve metroprojeleri için düğmeye bastı. İBB, İstanbul'un genel, Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray projesini ve Marmaray'ın benzeri Kazlıçeşme-Söğütlüçeşmemetrosunu ihaleye çıkarıyor.

 

İstanbul’un trafik sorununa köklü çözümler arayan İBB, düğmeye bastı. İstanbul’un trafiği havaray sistemiyle çözülmeye çalışılacak. 14 Kasım 2016 tarihinde ihaleye çıkacak projede, işin tamamlanma 810 gün olarak belirlendi.

 

BAŞAKŞEHİR'E HAVARAY

Şehrin hızla gelişen Başakşehir ve Halkalı bölgeleri de havarayına kavuşacak. Sefaköy'den başlayıp Halkalı'dan geçerek Başakşehir'e gidecek olan havarayın İstanbul'da trafiği rahatlatması bekleniyor. 2019'da hizmete açılması planlanan havarayın, Beylikdüzü, Bakırköy istikametindeki E-5 trafiğini rahatlatarak, Sefaköy-Halkalı civarı ve Halkalı Caddesi'nin nefes almasını sağlaması hedefleniyor.

İhale 7 Aralık 2016 günü saat 10.00’da İBB'nin Merter’deki binasında yapılacak. Sefaköy- Halkalı- Başakşehir Havaray hattının inşaat, elektro-mekanik işleri ve araç alımı için ihaleye çıkacak.

 

Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183