Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

İstanbul'da Tam Yol İleri: Bahçelievler'de Yeni Bir Başlangıç

Belediye meclis üyesi adaylarının da tanıtıldığı programda; sözleri sık sık sloganlarla kesilen Emecan, coşku ve heyecanları için partililere teşekkür etti, "31 Mart'ta Bahçelievler'de değişimi sağlayacak ve Bahçelievler'e değer katacak projelerle halkımıza hizmet getireceğiz. İstanbul'da tam yol ileri, Bahçelievler'de tam yol ileri" dedi.

"Bahçelievler'e Değer" sloganıyla yola çıkan Emecan, özellikle gençler ve kadınlar için öne çıkan projeleri detaylı bir şekilde kamuoyuna sundu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal belediyecilik anlayışını örnek alarak, Bahçelievler'de benzer bir yaklaşımı hayata geçirmeyi hedefliyor. İBB Yenibosna Dr. Enver Ören Kültür Merkezi'nde yapılan lansman törenine CHP İl Başkanı Özgür Çelik, CHP İlçe Başkanı Danış Akpolat, Bahçelievler Kurucu Belediye Başkanı Muzaffer Doğan, Bahçelievler eski Belediye Başkanı Saffet Bulut, partililer ve muhtarlar katıldı.

“600 BİN NÜFUSLA 16 KİLOMETREYE SIKIŞMIŞ BAHÇELİEVLER”

Konuşmasına salonu selamlayarak başlayan CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan, “Bahçelievler her ne kadar 92 yılında yeni sayılabilecek bir tarihte ilçe olsa da batı yakasının ulaşım ağının tam ortasında yer alan stratejik öneme sahip bir yer ve yıllardır hak ettiği değeri görmüyor. 11 mahallesi, 600 bin nüfusuyla 16.2 kilometre alana sıkışmış bir ilçe Bahçelievler.

30 binden fazla yabancı nüfusuyla İstanbul ortalaması olan yüzde 5’in üstündeyiz. Kentsel dönüşümde yeteri kadar dönüşememiş ve trafik sorunları çözülmemiş Bahçelievler’de şimdi değişim zamanı. 35 yıllık bir Bahçelievlerli, inşaat mühendisi ve 5 yıllık İstanbul Milletvekilliği deneyimim ile yola çıktım.” dedi.

A’DAN Z’YE HER DETAYIN DÜŞÜNÜLDÜĞÜ PROJELER

Emecan'ın projeleri arasında kentsel dönüşüm, çevre düzenlemesi, spor ve gençlik merkezleri, kadınlara yönelik destekler, çocuk ve yaşlılar için sosyal hizmetler, afet yönetim merkezi, dijital ikiz uygulaması, yeşil projeler ve ulaşım sorunlarına çözüm önerileri bulunuyor. Ayrıca, belediyenin bütçe disiplinine önem verilerek şeffaf bir yönetim anlayışının benimseneceği ve halkın katılımının sağlanacağı vurgulanıyor. Emecan, mevcut belediye başkanının vaatlerini gerçekleştiremediğini ve Bahçelievler'in daha iyi hizmeti hak ettiğini belirterek, halkın desteğini talep etti. Başkan adayı, projelerini hayata geçirerek Bahçelievler'i daha yaşanabilir, güvenli ve sürdürülebilir bir ilçe haline getirmeyi amaçlıyor. Bu doğrultuda, yerel ihtiyaçlara odaklanmış ve toplumun çeşitli kesimlerine hitap eden bir politika izlemeyi planlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183