Öne Çıkanlar CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi GÜNDEM Türkiye istanbul

Bu haber kez okundu.

İSTANBUL BALKANSPOR'DA ŞANSIZLIĞI YENMEK İÇİN KURBAN KESTİ.

 İstanbul Balkan spor yönetimi, 3 maçtır süren galibiyet hasretinin sona ermesi için kulüp binası önünde futbolcular ve teknik heyetle birlikte kurban kesti. Kulüp Başkanı Rıdvan Vatansever, yöneticiler ve futbolcuların üzerinde nazar olduğunu düşünerek kurban kesti.



İstanbul Balkan spor hafta sonu oynayacağı Muratpaşaspor ile oynanacak karşılaşma öncesi kötü gidişe "dur" demek ve galibiyet hasretine son vermek için kurban kesti. Kulüp Başkanı Rıdvan Vatansever, yöneticiler ve futbolcuların, takımın galibiyet elde etmesi için dua etti. Kulüp Başkanı Rıdvan Vatansever, duasında, "Takımımıza galibiyetler nasip eyle. Onları her türlü kazalardan, sakatlıklardan muhafaza eyle. Üzerlerindeki sıkıntıyı, stresi bertaraf eyle rabbim. Futbolcu kardeşlerimizi her türlü kazadan, beladan, afetten muhafaza eyle yarabbi. Muratpaşaspor maçıyla birlikte bize galibiyetler nasip eyle" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183